GEYBELS HEKWERKEN

Klassieke en moderne poorten met bijpassend hekwerk

Spijlenhekwerk Gebruikt hekwerk Goedkoop Tweedehands Hekwerk Direct af te halen.
Al ons hekwerk kan desgewenst bezorgt en/of gemonteerd worden. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Spijlenhekwerk met of gladde bovenligger. 50 Meter gebruikt op voorraad. Hoogte: 80 cm. Kleur: Verzinkt of op aanvraag meerprijs gecoat. Prijs nieuw 2791., Prijs gebruikt 1750., Bel voor actuele voorraad. Spijlenhekwerk met gladde bovenligger.
Afilco Productcategorieën spijlenhekwerk.
poorten in hardhout. draai en schuifpoorten. Afilco Productcategorieën spijlenhekwerk. Alle 11 resultaten. Sorteer op populariteit. Sorteer op nieuwheid. Sorteer op prijs: laag naar hoog. Sorteer op prijs: hoog naar laag. Sort by On Sale: Show first. Sort by Featured: Show first.
Spijlenhekwerk Noyez.
Naast de drie standaard types, heeft het spijlenhekwerk van NOYEZ ook een custom made versie. We gaan de eisen en wensen van de klant na en proberen daar zo goed mogelijk aan te beantwoorden. Zo krijgt u een spijlenhekwerk volledig op maat.
Spijlenhekwerken van Heras: veilig, sterk, duurzaam en stijlvol.
Zo is spijlenhekwerk Grence grensverleggend in groen en prijs. Combineert spijlenhekwerk Athos strak en sterk moeiteloos met elkaar. Creëert spijlenhekwerk Orpheus een vriendelijk ogend lijnenspijl. Is spijlenhekwerk Heracles oersterk en toch flexibel. En wordt spijlenhekwerk Atlas geliefd om zijn karakteristieke sierlijke uitstraling.
Door de hoge afwerkingsgraad en de mogelijkheid om het kleur aan te passen aan de omgeving, is het Jungle spijlenhekwerk in staat om een ruime meerwaarde te leveren aan de terreinen waar het geplaatst wordt. Productfiche Jungle spijlenhekwerk Nederlands Productfiche Jungle spijlenhekwerk Frans Brochure Jungle NL Brochure Jungle FR.
Spijlenhekwerk LM hekwerk.
Uiterst robuust spijlenhekwerk vervaardigd uit vierkante en rechthoekige profielen. Sierhekwerk op maat volgens uw wensen. Het spijlenhekwerk is opgebouwd uit een stalen kader met verticaal ingelaste spijlen. Het hekwerk straalt robuustheid en veiligheid uit. Dit hekwerk is uiterst resistent tegen vandalisme en is moeilijk te beklimmen.
Spijlenhekwerk Heras België.
Home Producten Hekwerk Spijlenhekwerk Spijlenhekwerk. Met een hekwerk van Heras investeert u in de veiligheid en uitstraling van uw terrein. Op het gebied van spijlenhekwerken is ons Atlas-programma een vaste waarde. Spijlenhekwerk Orpheus is een nieuwe loot binnen onze beveiligingsoplossingen.
Design spijlenhekwerk CreaZen Betafence.
De panelen hebben een breedte van 2400 mm en zijn beschikbaar in verschillende hoogtes: van 1000 tot 2000 mm. De verticale vierkante spijlen worden aan beide zijden van de horizontale spijlen gelast, kriskras door elkaar en vormen zo een design spijlenhekwerk.