GEYBELS HEKWERKEN

Klassieke en moderne poorten met bijpassend hekwerk

Hekwerken Poorten Siersmederij.
Antieke bouwmaterialen zoals smeedijzeren en gietijzeren poorten bij kastelen of landelijke woningen zijn unieke en sierlijke ornamenten. Deze oude poorten en hekkens geven wij een tweede leven door ze te restaureren en te beschermen tegen de elementen. Een poort moet de stijl van woning onderlijnen!
Vind smeedijzeren poort in Hekken en Schuttingen op Marktplaats.nl.
Antieke smeedijzeren poort van 280×220 cm. Antieke smeedijzeren poort van ca 280 cm hoog en een doorgang van ca 220 cm. Wij hebben een breed en uniek assortiment dat bestaat uit antieke bouwmaterialen, vintage meubelen, verlichting, barren, louvre luiken, smeedijzeren hekwerk, woonaccessoires, scheepsspullen etc etc.
Oude poorten en smeedijzeren hekwerk Michel Verschaeve.
U bent hier. Oude poorten en smeedijzeren hekwerk. Bij Antieke Bouwmaterialen Verschaeve vindt u een regelmatig wisselend aanbod smeedijzeren en gietijzeren poorten en hekken. Deze oude, antieke poorten en hekwerken zijn afkomstig uit kastelen, boerderijen of landelijke woningen en landhuizen.
Arduinen hoekje Categorie├źn OUDE SMEEDIJZEREN POORTEN.
mooi antiek ambachtelijk smeedijzeren tuinhekken. mooi antiek frans smeedijzeren tuinpoortje Verkocht. mooi gerestaureerd smeedijzeren hekken, poort. mooi gerestaureerd sober smeedijzeren hekken. mooi koppel oude arduinen stootstenen Verkocht. mooi oud gerestaureerd smeedijzeren hekken Verkocht. mooi oud smeedijzeren tuinhekken met gietijzeren palen.
Smeedijzeren poort plaatsen: info en prijs.
Smeedijzeren poorten geven je woning een karaktervolle uitstraling. Het zijn sterke sierpoorten die je bovendien ook kan automatiseren, wat natuurlijk heel wat comfort biedt. Hier vind je meer info over de plaatsing en prijs van een smeedijzeren poort. Vervaardiging van smeedijzeren poorten.
Houten Poorten Goormans NV.
Door onze jarenlange ervaring zijn wij dan ook in staat om bijna elke mogelijke soort houten poort af te leveren. Al onze houten poorten worden dan ook op maat gemaakt, echter hebben wij wel een aantal standaard modellen van poorten waaruit u kan kiezen. Een poort in hardhout.
Smeedijzeren poort Ramen, deuren en veranda’s’ Twizzi.
Plaats gratis je opdracht. Ramen, deuren en veranda’s’ Poorten. Ik zou graag een prijsofferte ontvangen van een smeedijzeren poort met veel krulwerk die ik ergens gezien heb en zo op maat te laten maken. Geplaatst op 09 januari 2018. Uitvoering 2 maanden.
Smeedijzeren of stalen hekwerk De nieuwe smid.
U kan het hele proces met eigen ogen opvolgen in onze atelier. We zijn een open boek-verhaal. Bent u de benieuwd naar de prijs van een smeedijzeren poort of hekwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.
Exclusieve amabachtelijke smeedijzeren hekken Bertho Janssen.
In de smidse. Van Hekwerk tot Hoera. voor de zomergeur moet u wel zelf zorgen. Hebt u een idee voor een smeedijzeren poort of hekwerk, spreek er ons dan over aan. Van uw idee of ontwerp maak ik de sierlijkste werkelijkheid.
Smeedijzeren poort Smederij De Stijl.
Onze smeedijzeren poorten zijn allemaal op maat gemaakt van uw project en aangepast aan de stijl van uw woning en uw tuin. Uw smeedijzeren poort geautomatiseerd. Ook voor een volledig geautomatiseerde smeedijzeren poort kunt u bij Smederij De Stijl terecht.