GEYBELS HEKWERKEN

Klassieke en moderne poorten met bijpassend hekwerk

Ambachtelijke Smederij INCEE Alle metaalconstructie, smeedwerk, ramen, deuren, vuurschalen, balustrades, leuningen en restauratie van oud smeedwerk.
Balustrades en leuningen. Ambachtelijke smederij Incee. Ambachtelijke smederij Incee. Bij INCEE kunt u terecht voor alle metaalconstructie en smeedwerk. Het artisanaal atelier vervaardigt op maat ramen, deuren, balustrades, leuningen, vuurschalen en decoratieve objecten. Daarnaast verzorgt INCEE eveneens hoogwaardige restauraties van oud smeedwerk.
Smeedijzeren deuren en trappen Smederij De Stijl.
Deze maand in de kijker. Al ons werk is op maat en ambachtelijk vervaardigd. Familiebedrijf met ervaring. Smederij De Stijl is een klein familiebedrijf met veel ervaring. Wij streven naar perfectie en kwaliteit. Op De Stijl kunt u altijd rekenen.
Siersmederij.
Smederij Warande is een onderdeel van bvba Nelson Solutions. Vraag hier uw gratis exemplaar aan! In gedachten zie je al voor je hoe de ideale poort of balustrade uw woning kan verfraaien. Met dit book of dreams helpen we u op weg.
de Smederij.
Onze ambachtelijke smederij bestaat al meer dan 10 jaar. Er wordt steeds met kennis van zaken op zoek gegaan naar duurzame en esthetische oplossingen op maat van uw budget. De gebruikte ambachtelijke technieken en materialen dragen bij tot de kwaliteit van het smeedwerk en geven het een origineel en uniek karakter.
Smederij Geert Van De Velde Alle maatwerk in ijzer, zowel binnen als buiten.
Smederij Geert Van De Velde is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in de sector. Bij ons kan je terecht voor al je maatwerk in ijzer, dit zowel voor binnen als buiten. Het buitensmeedwerk wordt gemetaliseerd en gepoederlakt in een RAL kleur naar keuze en is daardoor onderhoudsvrij.
Smederij Thys.
In 1984 heeft patroon Bert Thys, die zelf ook in de zaak werkt, het bedrijf overgenomen en zich gespecialiseerd in alle metaalwerken. Wij besteden veel aandacht aan al onze werken, op een professionele wijze en naar de wens van de klant. Smederij Thys bvba staat steeds voor u klaar voor onder meer.:
Smederij Spilstyns.
In dit atelier zoekt men naar een mooie verhouding tussen een grote traditie van ambachtelijk smeden en een aantal hedendaagse technieken die het proces versnellen en de nauwkeurigheid vergroten. Zoals iedere smederij heeft ook Smederij Spilstyns z’n’ eigen specifieke vormentaal en handelsmerk.
Smederij Antonio Home.
l. Een hart van vuur voor ijzer. Smederij Antonio is een ambachtelijke smederij die opgericht werd in 1998. Terwijl de smederij oorspronkelijk gegroeid is uit de hoefsmederij, zijn de activiteiten in de loop der jaren volledig geƫvolueerd naar ambachtelijk smeedwerk.
Smederij Wikipedia.
Een oude smederij in Kolhorn. Een smederij of smidse is de werkplaats van een smid. Van oudsher heeft een smederij een smidsvuur, waar het te bewerken object meestal van ijzer gloeiend heet gestookt kan worden, een aambeeld voor het bewerken van het heet gestookte voorwerp en een werkbank voor verdere bewerking van het smeedstuk.
Smederij De Bruyn Ambachtelijk Smeedwerk in Erembodegem bij Aalst.
IJzer wordt volgens de eeuwenoude smeedtechniek tussen hamer en aambeeld bewerkt. Trapleuningen zijn onze specialiteit, maar u kunt het zo gek niet bedenken of wij smeden het voor u; balustrades, hekwerk, uithangboren, openhaarden, meubels, brievenbussen alles is mogelijk! Het traditionele karakter van onze ambacht leent zich ook uitstekend voor restauraties allerhande. Echter, in onze smederij kunt u ook terecht voor modern werk.