GEYBELS HEKWERKEN

Klassieke en moderne poorten met bijpassend hekwerk

Service

Westgeest Hekwerken en Staalbouw verleent service en onderhoud aan eigen geleverd én indien u dit wenst ook aan al het andere door collega’s geleverd hekwerk, poortautomatisering en intercomsystemen.
Om een betrouwbaar en veilig systeem in stand te houden moet er regelmatig periodiek, één of twee maal per jaar, preventief onderhoud gepleegd worden. Dit vergroot tevens de bedrijfszekerheid door de jaren heen én verlengd de levensduur van het product. Bij dit onderhoud kunnen wij tijdig eventuele beschadigingen en slijtage aan de onderdelen van het systeem in een vroegtijdig stadium ontdekken en dit herstellen, zodat u blijvend kunt vertrouwen op het systeem.
Door dit onderhoud uit te voeren blijft u tevens voldoen aan de wettelijk gestelde eisen met betrekking tot het veilig functioneren van de poort.

Servicedienst

Bij Westgeest Hekwerken en Staalbouw hebben wij een eigen servicedienst en is onze servicemonteur 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Er kan bij eventuele storing of
schade direct worden gerepareerd, maar desgewenst ook op basis van een offerte.

Onderhoudscontract

Naast onze servicedienst kunt u ook kiezen voor onderhoudscontract, waarmee u de levensduur van uw installatie behoorlijk kunt verlengen.
Met een onderhoudscontract krijgt u de zekerheid dat uw poort, poort automatisering en toegangscontrole in goede conditie blijft.
U heeft als contracthouder naast de zekerheid van uw goed en veiligheid onderhoud ook het voordeel van verlaagde voorrij- en uurtarieven en korting op materialen, die ook bij eventuele storingen en schadereparaties gehanteerd worden.

Onderhoudstarieven

Afhankelijk van het type hekwerk, poortautomatisering en toegangscontrole doen wij u een voorstel voor de frequentie en omvang van het contract. Op basis hiervan wordt het geheel grondig en deskundig gecontroleerd, onderhouden en gerepareerd. Aan de hand van gedetailleerde checklists loopt de monteur alle onderdelen van uw installatie(s) na. Eventuele problemen worden direct verholpen, waarbij alleen eventuele materiaalkosten in rekening worden gebracht.

Bij uw interesse kunt u de Bel of Email strook invullen aan de rechterkant van deze site.