GEYBELS HEKWERKEN

Klassieke en moderne poorten met bijpassend hekwerk

By - Tom Cosyns Seobureau.be

De voordelen van hekwerk op maat

Een hekwerk op maat is een prachtige aanvulling voor uw terrein, het sluit naadloos aan en biedt vele voordelen. Het hekwerk dat we leveren is van hoge kwaliteit en weerbestendig, u zult er langdurig profijt van hebben.

Onbezorgd thuis en van huis

Met een degelijk hekwerk profiteert u van meer privacy in huis. Daarbij is het lastig om uw terrein te bereiken als de poort gesloten is. Dit geeft een gevoel van veiligheid als u thuis bent, vooral gedurende de nacht als het donker is. Een hekwerk kan als extra oren en ogen dienen door gebruik te maken van een alarmsysteem. Op deze manier wordt u op tijd gealarmeerd als er iets verdachts gaande is op uw terrein. Verder zorgt een hekwerk ervoor dat de grens van uw tuin heel duidelijk aangegeven wordt. Zo is het voor voorbijgangers waar uw tuin begint en zult u minder last hebben van verdwaalde honden en katten.

Nog een voordeel? U kunt zelfs korting krijgen op uw inboedelverzekering als u een hekwerk heeft geïnstalleerd ter beveiliging van uw huis. Om deze korting te ontvangen zal het hekwerk wel aan bepaalde eisen moeten voldoen zoals bepaald materiaal en het hang- en sluitwerk. Voor vragen hierover kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar.

We houden ervan om ons veilig te voelen, vooral als het om onze persoonlijke eigendommen gaat. Als u een sportweddenschap sluit of een gokje waagt, dan kiest u natuurlijk voor een betrouwbare aanbieder zoals bet777.be. Als u via een onbetrouwbare bookmaker zou spelen, dan loopt u immers de kans om uw geld kwijt te raken. Door voor veilige partijen te kiezen, zorgen we ervoor dat we onze persoonlijke eigendommen beschermen, en dit geldt net zo goed voor hekwerken.

Poortautomatisering

Dankzij poortautomatisering hoeft u niet uit de auto te stappen om de poort te openen, het kan gewoon gemakkelijk via een afstandsbediening. Met deze bediening kunt u de poort automatisch sluiten of openen. Als u aan komt rijden kunt u de poort dus snel openen en gelijk doorrijden waarna de poort automatisch weer zal sluiten.

Toegangscontrole

Bepaal zelf wie er op uw terrein welkom is door middel van toegangscontrole op het hekwerk. Daarbij kunt u ervoor kiezen om een alarm toe te voegen, zodat u gelijk op de hoogte gesteld wordt als iemand ongevraagd uw terrein probeert te betreden.

Video-intercomsysteem

Met behulp van een video-intercomsysteem kunt u heel eenvoudig zien wie er aan uw hekwerk staat. Daarmee kunt u op een afstand met uw gasten communiceren. Door de camera ziet u goed wie er aanbelt en bent u dus zeker dat er geen onbevoegden op uw terrein komen. Extra maatregel zoals een poortautomatisering, toegangscontrole en video-intercomsysteem schrikken tevens inbrekers af, wat altijd een voordeel is voor eigenaren.

Aanvullende wensen

Bovendien kunt u uw hekwerk helemaal naar eigen wens laten aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan specifiek metselwerk bestaande uit stenen en kleuren die u zelf mooi vindt. Daarnaast kunt u verlichting laten plaatsen zodat u altijd voldoende licht heeft en tevens inbraak tegengaat. Een andere mogelijkheid is om fraai straatwerk te laten leggen, we bieden het allemaal.

Een hekwerk kan een mooie toevoeging zijn aan uw huis. Dit geldt zeker als u een hekwerk op maat laat maken wat precies bij de stijl van uw huis past. U heeft tegenwoordig veel keuze als het gaat om het ontwerpen van huiswerk. Als u liever een natuurlijke uitstraling heeft, dan kunt u het hekwerk decoreren met bijvoorbeeld een klimplant of een andere vorm van begroeiing. Een andere optie is het gebruik van losse plantenbakken of mooie kunstwerken, de keuze is zeer ruim.

Ten slotte kunt u bij ons terecht voor het hele proces, van het ontwerpen het maken tot het monteren van het hekwerk. Na het plaatsen van het hekwerk bieden we u reparatie en restauratie indien nodig, net als service en onderhoud.