GEYBELS HEKWERKEN

Klassieke en moderne poorten met bijpassend hekwerk

Diensten

Westgeest Hekwerken en Staalbouw kan u de complete voorbereiding, begeleiding en uitvoering van het project geheel overnemen. Hierdoor halen wij de zorg uit uw handen, want er is voor u slechts één aanspreekpunt die het geheel regelt.
Wij kunnen heel veel zelf, maar niet alles en daarom hebben wij door de loop van de jaren heen een goede samenwerking opgebouwd met locale specialisten voor eventuele aanvullende diensten. Zij zijn net als ons ook deskundig in hun vakgebied en leveren de kwaliteit die wij wensen.

  • Metselwerk
  • Electra
  • Grond- en graaf- en straatwerk
  • Het aanleggen van de inrit
  • Aanleggen inritbanden
  • Rooi- en snoeiwerk
Ook kunnen wij in onze werkplaats óf op locatie nog meer voor u betekenen…..

Werkplaats

In onze werkplaats en magazijn hebben wij een voornamelijk staal producten, onbehandeld of verzinkt. Maar wij kunnen ook materiaal leveren in de kwaliteit RvS, aluminium en messing.
In onze werkplaats hebben wij machines staan om deze producten te bewerken. Tevens kunt u bij ons terecht voor het uitvoeren van reparaties en laswerkzaamheden.
Indien u een stuk materiaal bij ons wilt halen kunnen wij dit eventueel gewenst voor u zagen, knippen, snijden, boren of zetten.

Op locatie

Met onze servicewagen en ervaren monteurs kunnen wij op locatie diverse werkzaamheden voor u verrichten. Als we het dus niet in de werkplaats kunnen krijgen, dan komen wij naar u toe!

Op locatie verzorgen wij het straatwerk, zoals aanleggen van de inrit, betegelen van de inrit of verharden met ophoogzand en grind. Daarnaast plaatsen netjes de betonnen inritbanden zodat de oprit en het straatniveau netjes op elkaar aansluiten. U kunt door ons zowel de oprit, bestrating als hekwerk laten realiseren.