GEYBELS HEKWERKEN

Klassieke en moderne poorten met bijpassend hekwerk

By - admin

Biggenruggen voorkomen botsingen

Botsingen op parkeergelegenheden kunnen voorkomen worden middels gebruik van de zgn. ‘biggenruggen‘; dit zijn betonnen langwerpige maar afgeronde delen (letterlijk gelijkend op een biggenrug), die in het straatoppervlak geïntegreerd kunnen worden, of binnen parkeergarages aangelegd kunnen worden.

Functionaliteit biggenruggen soms essentieel

Parkeergarages zijn handig omdat ze veel auto’s kunnen voorzien van een parkeerplaats, maar tegelijkertijd kan het ook gevaarlijk zijn omdat er zoveel auto’s heel dicht tegen elkaar staan.

Zeker voor de minder ervaren automobilist is dit de uitgewezen plaats om bijvoorbeeld tijdens het inparkeren in botsing te komen met de auto in het parkeervak voor- of achter u. Biggenruggen.nl heeft hier de oplossing voor.

Op biggenruggen.nl vindt u de eerder benoemde betonnen elementen, die een parkeerband kunnen vormen aan de voor- of achterzijde van het parkeervak, waardoor een voertuig nooit meer te ver kan doorrijden. U weet zo dus precies tot waar het parkeervak loopt en mocht u toch te ver doorschieten, dan houdt de biggenrug het voertuig tegen.

Informatie op de website

Op biggenruggen.nl treft u informatieve foto’s en tips van hoe situaties in parkeergarages nog veiliger kunt maken. Aangezien de biggenruggen worden vervaardigd van prefab beton, zijn deze uitermate geschikt als hulpmiddel voor in het verkeer. De elementen hebben de juiste afmetingen en ideale hoogte, waardoor deze geen schade zullen toebrengen aan uw eigen voertuig.

Beton: oersterk

Beton heeft vele voordelen en naast dat het goedkoop en ijzersterk is, is het ook zwaar waardoor het goed op de weg ligt en slechts de minimale bevestiging nodig heeft. Meer voordelen van beton vindt u op biggenruggen.nl. De betonnen elementen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder geel, wat ook in een donkere parkeergarage met gemak goed zal opvallen. Geel weerkaatst het licht waardoor de verkeerssituatie nog veiliger wordt.